31. 12. 2012.

Happy New Year


Dani su kada sabiramo, oduzimamo, množimo, delimo, a kažu da se jedino Ljubav množi i kada se deli! Da krenemo, brzo ćemo, obećavam! 

Svi mi želimo da je što manje razočarenja, manje tuge i bola, a više radosti, sreće, zadovoljstva, ispunjenosti, ali one prave istinske, iz dubine duše! I ako je došlo u nekom delu godine do prepreke, pretvorili smo je u korak. U korak dalje do uspeha, do zamišljenog cilja. I samo tako polako i hrabro koračamo kroz sekunde,  minute, sate, dane, mesece, godine. I sada ispočetka. Biramo nove puteve za novu godinu. Uživamo u bitnim trenucima, sa važnim nam osobama u životu. Ili manje važnim, krug se okrene za tili čas. Ma, kako god, bili su tu, a sada idemo dalje. 

Blistajte u ponoć godine nove uz osmeh i lepo raspoloženje. Mislite na Ljubav! I taj polet zadržite tokom čitave godine. Ne bojte se, prepustite se! Budite svoji kao što ste bili svih 365 dana, ne robujte ni čemu, ako je vama super u džemperku, obucite ga. Niko ne kaže da moraju te neke satenske haljine, šljokice, štiklice. Ne moraju! Svako bira ono što mu najviše prija i odgovara, po meri srca. 

Dakle, sa štiklama ili bez, u haljini ili košulji, suknji ili pantalonama, vi ste vi, ne neko drugi. Želim vam lepu  novu 2013. srećnu, radosnu i ispunjenu, neka bude po vašoj meri. Ni kratka ni dugačka. Dobro zdravlje, sjajno raspoloženje, ne samo sada nego i tamo u maju, junu, dakle tokom čitave godine. Uživajte, prepustite se! :)))





                                         Lep provod Vam želim u novogodišnjoj noći, uz još lepše želje! 
                                                         Do sledećeg posta, u godini novoj :))) :*
                                                                            Vaša Nataša

5 коментара: