1. 3. 2018.

Gric po gric - Biogric

Zimski i ledeni dani su u punoj snazi. Mart kuca na vratima i svi jedva čekamo proleće.
Dok proleće ne stigne uživamo u zimskim trenucima.
Sneg, led i vetar su naši pratioci već peti dan. Zato biramo toplo, ušuškano i mirišljavo.
Toplina kuće i idilična atmosfera. Miris cimeta se širi, čaj na stolu i omiljeni keksići.
Zalihe pripremljene. Zalogaje ne brojimo. Otkrivam vam čaroliju.


Rekoh lepo da zalogaje ne brojimo i stvarno nema razloga za brigu. Nema saharoze i konzervansa, a integralno brašno je sastavni deo proizvoda. Samo se prepustimo svežim, ukusnim keksićima. Pustimo opuštenu muziku, leškarimo u krevetu ceo dan i jednostavno uživamo.
Idilu posmatramo kroz prozor. Tako stignemo u nekom delu dana i do seckanja voća, mene ako pitate narandža u kombinaciji sa limunom i to u ogromnim količanama je must have zimski trenutak. Uz đumbir kombinacija postaje pun pogodak.  




Međutim, kako dan da prođe bez (malo) čokolade, kako? Ma, sve je u redu. Može i čokolada. Zamišljate kako se kockica čokolade topi uz gric biskvita? Slobodno. Čim probate, javite utiske.


Vikend je pred nama.
Neka bude divan i ukusan. Izaberite svoju omiljenu kombinaciju i uživajte.
Smejte se i volite.







Do sledećeg posta, 
šaljem ljubav,

 Nataša 





Photos by:Biobella tim
Možete ih pratiti na Instagram profilu, a takođe možete čitati Magazin novosti i pronaći razne zanimljive recepte.   








Нема коментара:

Постави коментар